Tasuta 24/7 koduabi üürnikele ja üürileandjatele – kuidas see töötab?

...

Safely pakub koostöös If Kindlustusega 24/7 üüritoe paketti, mis võib kõlada liiga hästi, et olla tõsi. Seepärast seletame need maagilised numbrid nüüd lahti. Esiteks tasub rõhutada, et tasuta 24/7 teenus kehtib nii-öelda tavapäraste ja vähem pakiliste murede kohta. Safely üüriäppi kasutades skaneerib üürnik QR-koodi, selle peale küsib automatiseeritud abiline, milles mure. Safely meeskond saab seadistada abilise näiteks nii, et see pakub lahenduseks võimaluse helistada üürileandjale või tolle poolt soovitatud spetsialistile. Kui kellaaeg on sobimatu, saab näiteks Safely kaudu saata omanikule või spetsialistile sõnumi, mida too näeb esimesel võimalusel.

Kindlustatud 24/7 koduabi on tasuline teenus ja tähendab tõepoolest seda, et Safely tõttab kindlustatud kliendi puhul appi ööpäevaringselt, igal ajal ja igal päeval*. Olgu toas jõulukuusk või väljas vabariigi aastapäevaparaad, koduabi teenus ei maga. See tähendab, et kui käib pauk ja boileri mõranenud küljest hakkab vett solisema, saab kutsuda eksperdi appi nii päeval kui ka öösel, nii pühade ajal kui pärast töölt koju jõudmist.


Kui on mure, skaneeri QR-koodi

Safely meeskond annab sulle QR-kleebiseid, mida vajalike esemete ja tehnika külge kinnitada. Seejärel saab nii üürileandja kui üürnik neid skaneerides vaadata üüripinna kodukorda ja kodumasina kasutusjuhendit või hooldusvälpa. Samuti saab QR-koodi kaudu pääseda ligi kommunaalnäitude teatamise vaatele.

Probleemi tekkides skaneeri QR-koodi ja vaata seadme ajalugu. Kui sellist dokumenti pole, kasuta valikut uue vestluse avamiseks. Automaatne abiline juhendab sind ja selle valikud on eelnevalt seadistatud. Vajadusel saab üüriäpp saata omanikule või eksperdile nii sõnumi või e-kirja, samuti saab teha telefonikõne.


Kui on suur mure, helista tasuta 24/7 valvetelefonile

24/7 telefoniliinil on alati olemas ka valves inimesed

Foto: Tima Mirošnitšenko / Pexels

Kindlustusega kaasnev Safely süsteem on valves ööpäevaringselt. Teenus algab vestlusrobotiga, mis oskab lahendada esmaseid küsimusi ja anda kiireid vastuseid. Ent vajadusel sekkuvad kohe ka valves olevad inimesed. If Kindlustuse ja Safely koostöös on tagatud nii tasuta üürniku tugi kui ka tasulisse paketti kuuluv spetsialisti väljasõit suuremate ehmatuste klaarimiseks.


Nagu traumapunktis, nõnda ka üüripinnal: triaaž sorteerib hädad pakilisuse järgi

Kiirabi kasutab ammusel sõjaväljal kasutusele võetud süsteemi ehk triaaži, kus hädalised jagatakse kiiresti kolme rühma: need, keda tuleb aidata kohe; need, keda võib aidata ka rahulikumas tempos; ja need, kellega pole kiiret. Ehkki üürikorter ei ole lahinguväli, on ilmselgelt mõned mured pakilisemad kui teised. Valest kohast vett väljastav boiler on kahtlemata põletavam probleem kui nõudepesumasina filter, mis vajab puhastamist.

Safely süsteem jagab mured pakilisemateks ja rahulikemateks, et oleks vähem müra. Üürileandja ei pea piuksuva telefoni peale ehmuma ja avastama, et erakorralise teadaande taga on see, et õhupuhasti üks kahest lambist ei põle enam. See muudab kokkamise kindlasti ebamugavamaks – eriti talvises hämaruses –, aga ei peaks trügima üürileandja kõigi meeldetuletuste ja häirete etteotsa. Seepärast saadab Safely taolise rahumeelsemat tempot võimaldava probleemi üürileandjale meili teel, mitte telefoni. Teavitus saabub tööajal ja suhtlusest jääb postkasti kirjalik jälg.

Ent kui asi on tõsine ja vajab kohest tegutsemist, tuleb üürileandja telefonile erakorraline teavitus. Kui olukord võib tuua kaasa kodu kahjustamise, teeb If Kindlustus väljasõidu, et kahju ennetada.


Milles on konks? Kas see pole mitte liiga hea, et olla tõsi?

Kindlustuse mõte ongi ju selles, et võtta maha müra ja anda tagasi meelerahu. Kui kasutad Safely ja If Kindlustuse paketti ning imestad, kust see pauk siis peaks tulema, võid võtta rahulikult: pauku ei tule, sest kindlustus juba sõitis välja ja ennetas kahjusid ning isegi kui pauk tuli, katab kindlustus tekitatud kahjud. Üürimine ei pea olema stressiallikas. Õigesti käitudes ei pruugi pauku iial tulla!



*Erakorralise abi kindlustus katab kuni 120 euro ulatuses.


Päisefoto: Anton Dmitrijev / Unsplash